Van flexibele flexplek van 1 uur
tot een eigen kantoor op maat

Sfeervolle werkplekken die met je onderneming mee groeien

Het Zakenstation is een plek waar Noord-Hollandse ondernemers met elkaar werken. De kracht van Het Zakenstation zit in de diversiteit van ondernemers die er komen. Je kunt als jonge onderneming makkelijk verder groeien van flexplek tot een eigen kantoor. Het Zakenstation groeit met je mee. Je hoeft geen hoge investeringen te doen voor een eigen kantoor. Maak gebruik van  een volledig ingericht kantoor met een aansluiting op een plug-and-play glasvezel netwerk of kies voor een kantoor die op maat gemaakt wordt. Een vast jaarcontract is niet nodig. Je kunt ook tijdelijk kantoorruimtes huren!

Flexibele werkplekken

Van een flexplek tot een kantoorunit

Start binnen 24 uur

Huur in 2 stappen een eigen werkplek

Samen verder groeien

Ontmoet inspirerende ondernemer

Flexibel huren

Volledig naar wens van 1 uur tot 1 jaar

Worden dit jouw buren?

Laat je inspireren door andere ondernemers

  • Trainingsbureau sociaal optimaal! Voor ouders, kinderen, pubers / jongeren en professionals in het sociaal domein. Professionele trainingen en trajecten op maat gericht op assertiviteit, communicatieve en sociale vaardigheden. Coaching en pedagogisch advies bij (bijzondere) onderwijsvragen en psychosociale problematiek.

  • Hoger Rendement is een jonge onderneming met zeer ervaren professionals op het vlak van Human Resources en Informatietechnologie. Organisatieveranderingen, Outsourcing en ICT. Zij hebben tot doel ervaringen te bundelen en nieuwe proposities in de markt te zetten, welke gebaseerd zijn op nieuwe dienstverleningsmodellen in combinatie met de laatste stand van de technologie.
  • Bij Juraservicepunt kunt u terecht voor professioneel onderhoud en/of een reparatie aan uw Jura koffiemachine, deze voeren ze uit in hun eigen werkplaats. Ze kunnen u een uitstekende servicedienst aanbieden mede door hun jarenlange ervaring als Jura monteur.
  • Wij zijn BigDataHub. Een BigDataClub bestaande uit een team van 6 datagoochelaars. En om meteen maar even te ‘categoriseren’, want dat vinden wij nou eenmaal leuk: 5 heren, waarvan 3 bazige types, en 2 rasechte whizzkids, plus onze nieuwste aanwinst van een sales lady. BigDataHub is ontstaan in 2015 onder de vleugels van InTellegus Solutions (onze consultancy club) dat toen nog vanaf de zolderkamer werd bestuurd. Een van onze klanten had een uitdaging met haar deelnemers- en ledenadministratie. Wij hebben in overleg een tool gebouwd die historische gegevens functioneel inzet om meetbare resultaten zichtbaar te maken. Het creëren van dit inzicht maakt bijsturing mogelijk.
  • Touch Online is een moderne schoonheidssalon, waar de klant centraal staat tijdens de behandeling. De klant krijgt persoonlijk advies en wordt behandeld met producten van goede kwaliteit.
  • Marlene van Lier is persoonsgericht holistisch therapeut. Tevens is Marlene psycholoog NIP en ZKM-coach. Voor problemen zoals een burn-out, SOLK, balans werk-privé. Kom bij jezelf op een persoonlijk, lichamelijk, sociaal en spiritueel niveua.
Alle ondernemers bekijken