Van flexibele flexplek van 1 uur
tot een eigen kantoor op maat

Sfeervolle werkplekken die met je onderneming mee groeien

Het Zakenstation is een plek waar Noord-Hollandse ondernemers met elkaar werken. De kracht van Het Zakenstation zit in de diversiteit van ondernemers die er komen. Je kunt als jonge onderneming makkelijk verder groeien van flexplek tot een eigen kantoor. Het Zakenstation groeit met je mee. Je hoeft geen hoge investeringen te doen voor een eigen kantoor. Maak gebruik van  een volledig ingericht kantoor met een aansluiting op een plug-and-play glasvezel netwerk of kies voor een kantoor die op maat gemaakt wordt. Een vast jaarcontract is niet nodig. Je kunt ook tijdelijk kantoorruimtes huren!

Flexibele werkplekken

Van een flexplek tot een kantoorunit

Start binnen 24 uur

Huur in 2 stappen een eigen werkplek

Samen verder groeien

Ontmoet inspirerende ondernemer

Flexibel huren

Volledig naar wens van 1 uur tot 1 jaar

Worden dit jouw buren?

Laat je inspireren door andere ondernemers

  • Online steunkleuren drukwerk en meer. Altijd voordelig. Snelle levering. Persoonlijke service.
  • BIM2BUILD is een innovatief en creatief, bouwkundig en staalbouwkundig ingenieursbureau dat geheel gericht is op het werken met BIM. Aan de gebouwmodellen die zij modelleren kan diverse informatie worden ontleend zoals tekenwerk, uittrekstaten en o.a. ruimtestaten. Zij doen dit tevens voor staalconstructies, waardoor zij in staat zijn om de complete detail-engineering op ons te nemen.  Door het werken in een 3D omgeving levert BIM2BUILD naast (staal)bouwkundige tekeningen en informatie, ook artist impressions en walkthroughs (visualisaties). Ook kunnen zij gebouwmodellern omzetten in een game. hierdoor kunt u intuïtief uw eigen woning samenstellen
  • Begeleiding in bewustwording, stress en burn-out, loopbaan oriëntatie, organisatie- en managementcoaching en Mindfulnesstraining. Ik speel in op wat jij nodig hebt om met jouw vraag verder te komen, zodat je het daarna zelfstandig en breder kan toepassen.  

    Laura Verhoef

  • Bij De-Makelaar werken louter register makelaars/taxateurs. Zij kunnen u helpen bij het aankopen van uw huis. Het taxeren van uw huis. Ook kunt u uw huis laten verkopen door De-Makelaar.
  • Party Garden Catering verleent haar diensten aan bedrijven en particulieren in heel Noord-Holland-Noord. Tussen Den Helder en Amsterdam! Met ons enthousiaste team zijn wij in staat om ook uw festiviteit tot een succes te maken.Op deze website laten wij u zien wat wij u met onze partycatering te bieden hebben op het gebied van bedrijfsevenementen, zakelijke bijeenkomsten en privé evenementen.

    Rob Brink

  • Rekeningen stapelen zich op, je vult het ene gat met de andere, kortom de schulden worden alleen maar hoger en je komt er niet meer uit. Deurwaarders dreigen en de ene aanmaning na de andere ligt op de mat. Er is geen overzicht meer. Hoe nu verder? Je zoekt rust! Je wil hulp bij de oplossing voor de schulden en zicht op een schuldenvrij bestaan. Daar komt Engels bewindvoering bij helpen!
Alle ondernemers bekijken