Van flexibele flexplek van 1 uur
tot een eigen kantoor op maat

Sfeervolle werkplekken die met je onderneming mee groeien

Het Zakenstation is een plek waar Noord-Hollandse ondernemers met elkaar werken. De kracht van Het Zakenstation zit in de diversiteit van ondernemers die er komen. Je kunt als jonge onderneming makkelijk verder groeien van flexplek tot een eigen kantoor. Het Zakenstation groeit met je mee. Je hoeft geen hoge investeringen te doen voor een eigen kantoor. Maak gebruik van  een volledig ingericht kantoor met een aansluiting op een plug-and-play glasvezel netwerk of kies voor een kantoor die op maat gemaakt wordt. Een vast jaarcontract is niet nodig. Je kunt ook tijdelijk kantoorruimtes huren!

Flexibele werkplekken

Van een flexplek tot een kantoorunit

Start binnen 24 uur

Huur in 2 stappen een eigen werkplek

Samen verder groeien

Ontmoet inspirerende ondernemer

Flexibel huren

Volledig naar wens van 1 uur tot 1 jaar

Worden dit jouw buren?

Laat je inspireren door andere ondernemers

 • Ambers choice is gespecialiseerd in jouw grootste orgaan “de huid” Pigment vlekken, couperose, acne, rimpels, zonebeschadiging. Ze kunnen je overal mee helpen.  
 • Axello is een consultancy bureau dat ondernemers en mediabedrijven helpt met het versnellen van de digitale kant van een bedrijf. Dit doen zij door het optimaliseren van het content delivery netwerk en hoe dit netwerk in contact staat met de cloud en de content.
 • Bij De-Makelaar werken louter register makelaars/taxateurs. Zij kunnen u helpen bij het aankopen van uw huis. Het taxeren van uw huis. Ook kunt u uw huis laten verkopen door De-Makelaar.
 • Een arbodienst voor het MKB? Jazeker! BlijWerkt zorgt namelijk dat het ziekteverzuim in úw organisatie minder voorkomt en u dus een stuk minder kost. Met onze energieke en positieve aanpak brengen we snel schot in de zaak.
 • B – CONSULT/D@ta-coach

  B-consult is een onderwijsadviesbureau voor het (special) onderwijs. De inzet kan worden gedaan op het voorbereiden van inspectiebezoek of een verbetertraject na inspectiebezoek (vliegende brigade PO Raad). Ook kunnen er trainingen worden gegeven aan leerkrachten, intern begeleiders of specialisten. Advies aan besturen en directies op kwaliteitszorg is ook mogelijk net als interim werkzaamheden. B-consult werkt altijd vanuit LEAN principes door bijvoorbeeld gebruik te maken van de D@ta-coach, een webbased databank om de kwaliteitszorg te garanderen, want niemand zit op werkdruk te wachten. www.b-consult.nl www.data-coach.nl

  Bianca Meijer

  Eigenaar

 • "Ergotherapie voor kinderen" is er voor alle kinderen, van baby tot puber, die door leer- en/of gedragsproblemen niet (meer) kunnen spelen en meekomen op school zoals ze dat zouden moeten kunnen.
Alle ondernemers bekijken