Van flexibele flexplek van 1 uur
tot een eigen kantoor op maat

Sfeervolle werkplekken die met je onderneming mee groeien

Het Zakenstation is een plek waar Noord-Hollandse ondernemers met elkaar werken. De kracht van Het Zakenstation zit in de diversiteit van ondernemers die er komen. Je kunt als jonge onderneming makkelijk verder groeien van flexplek tot een eigen kantoor. Het Zakenstation groeit met je mee. Je hoeft geen hoge investeringen te doen voor een eigen kantoor. Maak gebruik van  een volledig ingericht kantoor met een aansluiting op een plug-and-play glasvezel netwerk of kies voor een kantoor die op maat gemaakt wordt. Een vast jaarcontract is niet nodig. Je kunt ook tijdelijk kantoorruimtes huren!

Flexibele werkplekken

Van een flexplek tot een kantoorunit

Start binnen 24 uur

Huur in 2 stappen een eigen werkplek

Samen verder groeien

Ontmoet inspirerende ondernemer

Flexibel huren

Volledig naar wens van 1 uur tot 1 jaar

Worden dit jouw buren?

Laat je inspireren door andere ondernemers

  • Marlene van Lier is persoonsgericht holistisch therapeut. Tevens is Marlene psycholoog NIP en ZKM-coach. Voor problemen zoals een burn-out, SOLK, balans werk-privé. Kom bij jezelf op een persoonlijk, lichamelijk, sociaal en spiritueel niveua.
  • BRNDIT is een bedrijf gespecialiseerd op het gebied van branding. Zij kunnen u helpen door middel van marketing, social media, het ontwerpen van bijvoorbeeld logo's en met ideeën komen om uw brand verder te helpen.
  • Future Gym is een kickbox school, voor zowel kinderen, beginners en gevorderden.
  • Bij Juraservicepunt kunt u terecht voor professioneel onderhoud en/of een reparatie aan uw Jura koffiemachine, deze voeren ze uit in hun eigen werkplaats. Ze kunnen u een uitstekende servicedienst aanbieden mede door hun jarenlange ervaring als Jura monteur.
  • Oregano Studio is een bedrijf dat zich richt op de kleine tot grote klussen zoals onderhoud, verbouwingen, aanbouwen, renovaties en restauraties in, aan en rondom uw woning of bedrijfspand. Zij streven ernaar om u een zo goed mogelijke prijs/kwaliteits-verhouding te bieden.
  • Bij De-Makelaar werken louter register makelaars/taxateurs. Zij kunnen u helpen bij het aankopen van uw huis. Het taxeren van uw huis. Ook kunt u uw huis laten verkopen door De-Makelaar.
Alle ondernemers bekijken