werkplek opties die aansluiten bij jouw wensen

Jij neemt je laptop mee en wilt gelijk effectief je werk doen. Dat kan! Bij ons heb je een werkplek in het hart van Noord-Holland, naast het station van Heerhugowaard. Je bent snel op de plekken waar je moet zijn. Jij bent flexibel, dus wij ook! Er zijn 5 verschillende tickets en strippenkaarten. Wil je eerst de sfeer eens proeven in Het Zakenstation, kom dan langs en maak 1 dag gratis gebruik van een flexplek.

Uurkaart

1 uur

€ 5

Dagdeel

flexplek 4 uur

€ 15

Dagkaart

flexwerk dagkaart

€ 25

10 x Dagdeel

strippenkaart a 4 u.

€ 115

Fulltime

5 dagen per week

€ 155

Flexplek Reserveren

Worden dit jouw buren?

Laat je inspireren door andere ondernemers

 • App-vise is gespecialiseerd in de ontwikkeling van mobiele apps. Zij zijn uw partner gedurende het gehele traject, van idee tot succesvolle app. Ze bieden maatwerk welke van toegevoegde waarde is voor u en uw (toekomstige) klanten. Met specialisten op zowel bedrijfskundig als IT-gebied krijgt u een gedegen advies bij alle keuzes die u maakt. Ze streven naar een excellente klantervaring waarbij de basis vertrouwen is. Het doel is een lange termijn samenwerking. Waarom werk jij graag in Het Zakenstation? "Het Zakenstation is een prettige plek om te werken. Men is flexibel en het kantoor ligt op een gunstige plek vlak naast het station." Welke andere ondernemer in Het Zakenstation kun jij aanraden? "NVBIT. Betrokken partij en levert goede service."

  Hjalmar Duif

  Projectmanager

 • Mk airco heeft jarenlange ervaring in het monteren, repareren en onderhouden van alle merken en typen airconditioning. Hierdoor kan Mk airco u oplossingen aandragen voor iedere situatie. Ze adviseren, selecteren en installeren een installatie die aan uw specifieke eisen en wensen voldoet. De airco’s die ze aanbieden zijn van het merk Mitsubishi, deze zijn zeer zuinig in verbruik en kunnen allemaal koelen en verwarmen. "Wij werken graag op Het Zakenstation, gezellige sfeer, leuke ondernemers."

  Pim Meijer

 • Online Presence is een online marketing bureau dat met een team van specialisten bedrijven helpt bij het verkrijgen van meer klanten en omzet via internet. Al meer dan 10 jaar werken ze voor met name middelgrote en grote bedrijven (waaronder PostNL, Marktplaats, Shell, TMG) op online marketing gebied, aan wie ze naast strategisch advies ook praktische ondersteuning verlenen. "Wij werken graag in het Zakenstation vanwege de bedrijvigheid (niet alleen van Het Zakenstation maar ook de rest van het industrieterrein) de bereikbaarheid en de (komende) voorzieningen."

  Alex

  Eigenaar

 • Met onze digitale werkplek Chi Cloud krijg je een veilige en stabiele werkplek, waarmee jij je kan richten op je klanten en wij realiseren de ICT. Het mooie van onze digitale werkplek is dat je blijft werken zoals je gewend bent, Chi Cloud is een combinatie van Office 365 voor Bedrijven, EMS Enterprise mobility security suite, Windows 10 en onze VoIP telefonie. Lees verder  

  Carlo Konijn

  Directeur, IT Manager

 • Dutch Promo Bags heeft een enthousiast team met ervaring in de productie, bedrukking en levering van draagtassen. Een partner in draagtassen die haar klanten adviseert, begeleidt en helpt met deze imagodrager.  'Wij hebben voor Het Zakenstation gekozen vanwege de prettige locatie die goed bereikbaar is en innovatief is gericht op de toekomst.'
Alle ondernemers bekijken